Uzņēmēji – mēs varam sagatavot maršrutu jūsu viesiem tieši jums vajadzīgā vietā!

Ja jums pieder viesnīca, kempings vai viesu nams, visticamāk, cilvēki bieži jautā par apskates objektiem tuvākā apkārtnē. Iespējams, jūs zināt par selfdrivelatvia.com maršrutiem, iespējams, jums jau ir dažādi bukleti un informācija, ar ko padalīties, bet ne vienmēr apskates vērtās vietas ir blakus vai arī tās nemaz nav atrodamas bukletos vai internetā. Mēs varam palīdzēt jums un jūsu klientiem!

Laimīgāki cilvēki jūsu naktsmītnē

Mēs, Self Drive Latvia komanda, piedāvājam izveidot maršrutu tieši jums vajadzīgajā vietā – gan kājāmgājējiem, gan velosipēdistiem, gan auto tūristiem – kā vēlaties! Dariet mums zināmas savas vēlmes un interesantās vietas tieši savā apkārtnē, un mēs izveidosim maršrutu, sagatavosim to plaši pielietojamā GPX failā, kā arī uztaisīsim skaistas fotogrāfijas tieši jūsu īpašā maršruta reklāmai. GPX failus saprot lielākā daļa karšu aplikācijas viedtālruņos un planšetdatoros, tos arī var ievietot skatīšanai uz datora Google Maps un citās programmās, failus var viegli pārsūtīt lietošanai citiem cilvēkiem.

Piedāvājums maršruta izveidei

Tātad, mūsu maršruta izveidošanas piedāvājumā ietilpst:

  • Apskates vietu, ceļu un taku apzināšana jūs interesējošā apvidū
  • Maršruta plānošana un mūsu ieteikumi labākam rezultātam
  • Maršruta pārbaude dabā
  • Maršruta uzmērīšana ar GPS un maršruta failu sagatavošana GPX un KML formātā
  • Skaistas bildes no zemes un no gaisa (ar dronu)
  • Maršrutā iekļauto apskates objektu apraksta sagatavošana (ja vēlaties)
  • Maršruta ievietošana selfdrivelatvia.com mājaslapā par brīvu vai par samaksu (ja vēlaties)
  • Patīkama komunikācija, profesionalitāte, pieredze 20 gadu garumā

Svarīgi zināt, ka šis nav pakalpojums, par ko mēs prasīsim mēneša vai gada maksu. Jūs maksāsiet tikai vienu reizi. GPX un KML faili jums paliks uz mūžu jūsu īpašumā, jūs tos variet lietot vai pārsūtīt citiem cilvēkiem bezgalīgi daudz reižu.

Kā rīkoties tālāk?

Noformulējiet savu ideju (kaut aptuveni). Pirms maršruta izveides mums vajadzēs izprast jūsu vēlmes (maršruta garums, ilgums, kājām vai braukšus).

Kad jūsu tūrisma maršruta ideja ir skaidra droši sazinieties ar mums! Kopā sapratīsim darba apjomu un vienosimies par pakalpojuma izmaksām un termiņiem!

T. +371 29424541

e-pasts: info@selfdrivelatvia.com

Plašāk par Self Drive Latvia maršrutiem un ideju variet izlasīt ŠEIT